Uw fietsverkoop, onze zorg

De Fiets Makelaar biedt u de perfecte oplossing als u heeft besloten uw fiets te verkopen.
Veel mensen hebben geen zin in gedoe met kopers aan de deur en lange discussies over de prijs. Wij nemen deze last uit handen en verkopen de fiets voor u. Doordat wij werken met een vast percentage, weet u van tevoren wat u kunt verwachten en ontvangt u een eerlijke prijs.
Uiteraard kunt u uw fiets ook inruilen bij een fietsenwinkel. Een inruilprijs ligt meestal een stuk lager dan een verkoopprijs. Hierdoor loopt u dus geld mis. Daarnaast heeft u wanneer u geen inruil heeft vaak mogelijkheden tot extra korting. Dus verdient u op 2 manieren extra geld, zonder er iets voor te moeten doen.

Waarde van uw fiets

Vooraf bieden wij u een overzicht van de verwachte verkoopprijs van uw fiets.
Mochten er mankementen aan uw fiets zijn, bespreken we deze en kunnen deze voor de verkoop oplossen in onze werkplaats.

Onze provisie

Voor de verkoop van een fiets rekenen wij 25% van de verkoopprijs. Hiervoor verzorgen wij de advertenties met de nodige foto’s ter promotie van de verkoop. Ook voeren wij de onderhandelingen met potentiele kopers en regelen de aflevering.

No cure, no pay

Mochten de inspanningen van De Fiets Makelaar onverhoopt niet tot het gewenste resultaat leiden, dan zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Dus: no cure, no pay.

Uitzonderingen

Het kan zijn dat sommige fietsen voor ons lastig of niet te verkopen zijn. Met name e-bikes kan een probleem geven omdat de nieuwe eigenaar graag een fiets koopt waar enige vorm van garantie op de accu en motor wil. Hierdoor nemen wij de meeste  e-bikes niet in de verkoop. 

Fietsdiefstal register

Wij maken gebruik van het fietsdiefstal register, een fiets die afkomstig is van diefstal, komt bij ons niet in aanmerking voor verkoop.